Aktivitetstilbud

Her på siden kan du læse nærmere om de eksisterende aktivitetstilbud og finde oplysninger for tid og sted, samt kontakt oplysninger.

Gå dig i gang – hver mandag kl. 10

Gå dig i gang er for dig der nyder en tur i naturen i godt selskab, eller for dig der gerne vil, men mangler motivation eller kunnen for at være aktiv. På Gå dig i gang kan alle være med. Der vil hverken være løb, hop eller for hurtig gang.
Kom med én af hallens Sundhedsmotivatorer, som modtager dig ved ankomst. Hvor lang turen bliver afgøres af dagsformen, men én ting er sikkert: alle går sammen og følges ad.

  • Hver mandag kl. 10:00
  • Alle går sammen
  • Mødested: Ved hovedindgangen til Ry Hallerne
  • Efterfølgende er der kaffe på kanden
  • Ingen tilmelding, ingen pris – mød blot op

Ønsker du at høre mere om tilbuddet?

Kondisti

Kondistien er en 1,5 km rute som løber lige bag ved Ry Hallerne og ind i det dejlige naturskønne skovområde ned til Knudsø. På ruten er der placeret en række øvelsesforslag som man kan benytte på egen hånd til at få pulsen op på sin vandre- eller løbetur. Ruten er også meget velegnet til outdoor holdtræning, eller som en alternativ opvarmning inden foreningsaktivitet. Stien er ved at blive reetableret, hvorved vi forventer flere øvelser og naturlige redskaber i fremtiden. Ruten og lokationerne for hvert øvelsesforslag er indtegnet på kortet.