Aktiviteter & events

Der er altid masser af aktiviteter i Ry Hallerne! Find planlagte aktiviteter og events herunder.

Ønsker du at opstarte en fast aktivitet eller planlægge et event i vores lokaler, er du meget velkommen til at sende en mail på info@ryhal.dk.

Gå dig i gang – hver mandag

Gå dig i gang er for dig der nyder en tur i naturen i godt selskab. På Gå dig i gang kan alle være med. Der vil hverken være løb, hop eller for hurtig gang.
Kom med på en tur i Ry. Hvor lang turen bliver afgøres af dagsformen, men én ting er sikkert: alle går sammen og følges ad.

  • Hver mandag kl. 10:00
  • Mødested: Ved hovedindgangen til Ry Hallerne
  • Efterfølgende er der kaffe på kanden
  • Ingen tilmelding, ingen pris – mød blot op

Senior Dage – hver torsdag

Senior Dage er i gang hver torsdag. Dagene er arrangeret i samarbejde med ældresagen, som varetager den ugentlige træning.

Arrangementet foregår hver torsdag i tidsrummet 9-12, hvor dagen starter roligt ud med en kop kaffe, hvor den herefter står på adskillige muligheder for aktiviteter. Du kan bl.a. vælge mellem: skumtennis, badminton, bordtennis, floorball, indendørs petanque, motorik med fokus på kondition, smidighed og afspænding samt brætspil. Midtvejs holder holdet pause, hvor der er plads til at spise et rundstykke i Caféen. Hvis man lyster, så fortsætter dagen med lidt mere aktivitet og sved på panden.

Det koster blot 25 kr. for at deltage og kræver ingen tilmelding – mød blot op her i Ry Hallerne.

Kontakt os endelig ved spørgsmål på info@ryhal.dk

Åben Hal

Vi afholder ofte Åben Hal når skolerne holder ferie-lukket.

Hold øje med vores infoskærm i hallen og på vores Facebook side, hvor Åben Hal arrangementerne bliver annonceret.

Til Åben Hal er der bl.a. mulighed for at spille badminton, basket, volley, hockey, springe i trampolinerne og meget mere…

Caféen er altid åben.