Aktiviteter & events

Der er altid masser af aktiviteter i Ry Hallerne! Find planlagte aktiviteter og events herunder.

Ønsker du at opstarte en fast aktivitet eller planlægge et event i vores lokaler, er du meget velkommen til at sende en mail på info@ryhal.dk.

Gå dig i gang – hver mandag

Gå dig i gang er for dig der nyder en tur i naturen i godt selskab, eller for dig der gerne vil, men mangler motivation eller kunnen for at være aktiv. På Gå dig i gang kan alle være med. Der vil hverken være løb, hop eller for hurtig gang.
Kom med én af hallens Sundhedsmotivatorer, som modtager dig ved ankomst. Hvor lang turen bliver afgøres af dagsformen, men én ting er sikkert: alle går sammen og følges ad.

  • Hver mandag kl. 10:00
  • Alle går sammen
  • Mødested: Ved hovedindgangen til Ry Hallerne
  • Efterfølgende er der kaffe på kanden
  • Ingen tilmelding, ingen pris – mød blot op

Ønsker du at høre mere om tilbuddet?

Senior Dage – hver torsdag

Senior Dage er godt i gang hver torsdag. Dagene er arrangeret i samarbejde med ældresagen, som varetager den ugentlige træning.

Arrangementet foregår hver torsdag i tidsrummet 9-12, hvor dagen starter roligt ud med en kop kaffe, hvor den herefter står på adskillige muligheder for aktiviteter. Du kan bl.a. vælge mellem: skumtennis, badminton, bordtennis, floorball, indendørs petanque, motorik med fokus på kondition, smidighed og afspænding samt brætspil. Midtvejs holder holdet pause, hvor der er plads til at spise et rundstykke i Caféen. Hvis man lyster, så fortsætter dagen med lidt mere aktivitet og sved på panden.

Det koster blot 25 kr. for at deltage og kræver ingen tilmelding. Se programmet her.

Kontakt os endelig ved spørgsmål på info@ryhal.dk

Åben Hal

Vi afholder ofte Åben Hal når skolerne holder ferie-lukket.

Hold øje med vores infoskærm i hallen og på vores Facebook side, hvor Åben Hal arrangementerne bliver annonceret.

Til Åben Hal er der bl.a. mulighed for at spille badminton, basket, volley, hockey, springe i trampolinerne og meget mere…

Vi holder åben hal i efterårsferien, hvor du kan være aktiv med hele familien. Det koster blot 20 kr. for entré. Find flere informationer på vores facebook side.