Caféen

Velkommen i Ry Hallernes Café.

I Ry Hallerne ønsker vi at Caféen bliver dit gennemgående sted, uanset om du er daglig bruger eller gæst. Vi ønsker at danne hyggelige rammer både for den enkelte bruger, familier, holdfællesskaber og være med til at gøre hverdagen nemmere før, under og efter aktiviteter både morgen, middag og aften. Vi glæder os til at se dig i vores Café, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af mad, drikkevarer og is samt forskelligt til den sunde og søde tand.

Det er muligt både at betale med kontanter, Dankort og MobilePay i Caféen.

Ugens Aften Menu

I sæsonen september-april er det muligt hver mandag-torsdag kl. 17-20 at købe et varmt aften måltid i Caféen. Hermed kan du slippe for at sørge for maden i en travl hverdag, så tag endelig hele familien med i Ry Hallerne.

Ugens Aften Menu: Følg med på facebook hvor vi annoncerer menuen hver uge

Priser:

Voksne: 70 kr.

Børn: 40 kr.

Børnefødselsdag

Lørdag formiddag kl. 11.30-14.30 er det muligt at holde en anderledes og sjov børnefødselsdag i Ry Hallerne, hvor børnene kan være aktive i springhallen og den tilhørende hal med redskaber hertil.

Fødselsdagspakken består af:

  • 3 timers hygge og leg
  • Adgang til hal C og springhal med motorikbane
  • Én valgfri menu fra Caféen, samt mulighed for tilkøb af kage, slik og mad til de voksne
  • Eget lokale med borddækning og flag

OBS: Medbragt mad og drikkevarer er ikke tilladt.

Alt dette fås for kun 145 kr. pr. barn. Der skal min. være 20 tilmeldte. Kontakt os nedenfor for information om ledige datoer.

Stævner, træningslejr mm.

Ved stævner, træningslejr og lignende større arrangementer tilbyder vi fuld forplejning.

Alt fra morgenbrød,  frisksmurte sandwich, pastasalat, buffet med kolde og lune retter suppleret med drikkevarer eller noget helt andet efter eget ønske.

Fællesspisning for hold

Fællesspisning er med til at skabe social magi, og derfor er det altid muligt at kombinere træningen med et fælles måltid eller en 3. halvleg i Caféen. Vi vil gerne være med til at dække jeres behov både morgen, middag og aften så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi sammen en god ordning, uanset om det er en fast eller en enkeltstående fællesspisning.

Mindre arrangementer og bestilling

Ry Hallerne råder over flere mødelokaler og aktivitetslokaler, med plads op til 60 gæster. Som forening kan disse benyttes efter forudgående aftale.

Ved klubmøder, bestyrelsesmøder og lignende tilbyder vi gerne fuld forplejning efter forudgående aftale min. 5 hverdage forud for mødet.

Klaus Jeppesen

Caféleder

klaus@ryhal.dk

📞 (+45) 21441875