Udendørs faciliteter

I umiddelbar tilknytning til Ry Hallerne findes en række udendørs faciliteter – kig med her.

Beachbane

Boldbaner

Cykelvask

Kunstgræsbaner

Madpakkehus

Patanque bane

Teltplads

Tennisbaner

Pulsparken

Under pulsparken hører tre forskellige udendørs aktivitetszoner i byen, nemlig legezonen, pulszonen og sansezonen. Der er anlagt et fint stisystem som forbinder disse aktivitetszoner. Stizonen breder sig på kryds og tværs ud over Kildebjerg Ry og den østlige del af Ry. Asfalten er i en super kvalitet til løb, gang, rulleskøjter, skateboard, rulleski og cykel.

Den 5 kilometer lange løberute er oplyst og er derfor perfekt til et godt aften- eller natteløb. Slut ruten af med en slutspurt på 500 m. hvor du følger de lys, der er etableret i asfalten. I tæt forlængelse af stizonen ligger skoven, hvor der er lavet gode stier, som egner sig godt til både den rolige gåtur og den krævende løbetur.

Legezonen

Legezonen ligger lige udenfor for Ry Hallerne. I Legezonen  er der god plads til bevægelse for både børn og voksne. Der er gynger, vipper samt forskellige motionsredskaber, der skaber gode muligheder for leg og alternativ træning.

Pulszonen

Pulszonen er blevet et populært mødested i Kildebjerg Ry for aktive legebørn i alle aldre. Der ses ofte aktivitet i zonen når du kører ind i byen, og du kan tilgå banen i bil direkte via Skanderborgvej.

Uanset om du er ude efter en udfordrende løbetur i løbeskålene, en tur på rulleskøjter, cykel eller løbehjul er én ting garanteret – det er sjovt! I tilknytning til zonen er der opstillet borde-bænke sæt, så der er mulighed for at medbringe madpakker og lave en dag ud af det.

Sansezonen

Sansezonen er åben dag og nat og giver dig mulighed for ro og fordybelse. Nyd en stille stund med meditation og yoga i pyramiden eller få fantastiske sanseoplevelser og oplevelsesture i haven – gerne med bare fødder rundt om den lille sø.

Sansezonen ligger i Kildebjerg Ry og danner hvert år bl.a. rammen om Sankt Hans bål og hygge.