Genåbning i sigte!!

16. april 2021

Yes!! Endelig kan vi se en genåbning i sigte, dog fortsat med nogle restriktioner at forholde sig til. På onsdag d. 21. april må vi åbne dørene for indendørs organiseret idræt for alle de unge under 18 år og deres trænere (uden coronapas) samt de lidt ældre på 70+ (med coronapas). For de unge gælder et forsamlingsloft på 25 og for gruppen 70+ gælder er forsamlingsloft på 10. Samtidig må vi åbne for indendørs servering, dog også med forevisning af gyldigt coronapas. Du kan opdatere dig coronasmitte.dk for reglerne om coronapas.

Herefter kan vi se frem til torsdag d. 6. maj, hvor vi ifølge genåbningsplanen kan byde velkommen til de voksne over 18 år. Vi vil forsøge efter bedste evner at navigere i de aktuelle restriktioner i forbindelse med genåbningen, men vi glæder os enormt meget til at se jer igen til aktiviteter i hallerne.