Kunstudstilling af René Fuhlendorff

5. april 2023

Udstilling og beskrivelse af René Fuhlendorff

René er 59 år og har malet siden 1981. Halvdelen af sit liv har han brugt på at male, men holder i realiteten aldrig fri. Han iagttager konstant, og affotograferer alt mellem himmel og jord og får hele tiden nye idéer. Han maler med sin underbevidsthed og de bedste billeder er faktisk dem, der laver sig selv.

René har udstillet aktivet i over 40 år, og har over 350 udstillinger på sit cv og hans malerier bliver mere og mere efterspurgt. Han har lavet ca. 3500 malerier, som hænger rundt om i mange virksomheder.

Ønsker du at købe et værk, sender du et foto af værket på renefuhlendorff@godmail.dk og herefter betaler du med MobilePay på 21961426.

Se andre værker på: https://www.galleri-fuhlendorff.dk/

Se den fulde udstilling i Ry Hallerne